|Luxe kampeerartikelen voor 2018

Luxe kampeerartikelen voor 2018

In de verte komt de zomervakantie van 2018 al in het zicht! Dit betekent voor veel mensen dat de periode van het boeken van hun vakanties aanbreekt. De een vertrekt per vliegtuig naar Turkije, de ander gaat op safari in Kenia en weer een ander kiest voor luxe kampeervakantie in Nederland. Wat zijn de trends op het gebied van kampeervakanties? Hoe zorg je voor een onbezorgde vakantie? In dit artikel belichten we een aantal luxe kampeerartikelen voor de zomer van 2018. Met deze kampeerartikelen ben je van al het gewenste comfort voorzien tijdens je vakantieperiode.

Kies voor een luxe tunneltent voor het hele gezin

Een van de luxeproducten die niet mag ontbreken tijdens je kampeervakantie, is een luxe tent. Kijk bijvoorbeeld eens naar de moderne luxe tunneltenten, die je tegenwoordig in veel (online) kampeerwinkels kunt kopen. Er kunnen verschillende redenen zijn om voor zo’n luxe tunneltent te kiezen, in plaats van bijvoorbeeld een kleine traditionele tent. Een tunneltent biedt je doorgaans meer ruimte, is vaak wat hoger en beschikt in sommige gevallen over een luifel. Onder de luifel heb je plek voor kratten, waarin je bijvoorbeeld je servies kwijt kunt of schoenen kunt stallen. Zo hoef je deze niet in de tent zelf op te bergen.

Tip: vergeet niet om een luxe matras voor in je tunneltent aan te schaffen! Zo ben je verzekerd van comfortabele nachten.

Neem een opblaasbaar zwembad mee op vakantie

Wanneer je een langere tijd op dezelfde plek verwacht te staan, kan het meenemen van een opblaasbaar zwembad de moeite waard zijn. Zeker voor je kinderen! Niet iedere Nederlandse camping heeft een zwembad. Daarbij zijn deze zwembaden vaak erg vol, waardoor het voor je kinderen prettiger kan zijn om een zwembad bij de tent te hebben. De zwembaden van tegenwoordig zijn makkelijk op te blazen en bieden veel ruimte.

Tip: vergeet de tuinslang niet, om het water van de campingkraan in je zwembad te kunnen laten stromen.

2018-04-23T08:53:06+00:00 23 april 2018|Geen categorie|

Leave A Comment