|3 tips om goedkoper uit te zijn op vakantie

3 tips om goedkoper uit te zijn op vakantie

Een vakantie is vaak al behoorlijk duur! Gelukkig zijn er verschillende manieren om goedkoper uit te zijn op vakantie. In dit artikel geven we je drie handige tips om voorafgaand aan je vakantie geld te besparen. Zo houd je meer geld over om tijdens je vakantie uit te geven aan leuke uitjes, etentjes buiten de deur, enzovoorts. Hoe zorg jij dat je voldoende geld overhoudt voor een vakantie?

Tip 1: vergelijk reisverzekeringen met elkaar

Veel Nederlanders sluiten voor hun vertrek naar het buitenland een reisverzekering af. Met een reisverzekering worden onder meer de kosten voor medische behandelingen in het buitenland vergoed. Je moet er immers niet aan denken, dat je deze medische kosten zelf moet betalen! Op onze website vind je een handige vergelijkingstool, waarmee het vergelijken van reisverzekeringen heel eenvoudig is. Zo zie je al snel, welke reisverzekering het beste bij je past.

Tip 2: zoek naar goedkope vliegtickets na de jaarwisseling

Wist je dat de periode direct na de jaarwisseling vaak een goed moment is om vliegtickets voor je vakantie te boeken? In de periode na de jaarwisseling profiteer je vaak nog van een aantrekkelijke korting op de vliegtickets. Zeker naarmate het voorjaar vordert, worden de vliegtickets steeds iets duurder. Dit valt te verklaren door het beperktere aantal vrij plekken in de vliegtuigen.

Tip 3: zoek naar goedkope vakantiekleding vooraf

Tot slot is het verstandig om je vakantiekleding en -spullen met korting in te kopen, voordat je naar het buitenland vertrekt. Er zijn handige websites, waarop de kortingscodes van meerdere webwinkels verzameld worden. Kijk bijvoorbeeld eens op een website als Shopbuddies.nl! Zo zie je al snel waar je een goedkope vakantie kunt boeken, hoe je goedkoop aan vakantiekleding komt, enzovoorts. Op deze manier hoeft een vakantie naar het buitenland helemaal niet zo duur te zijn.

 

2018-04-23T08:47:31+00:00 23 april 2018|Geen categorie|

Leave A Comment